Meer resultaten voor kers

kers
Eetcafé De Kers.
Heeft u een speciale gelegenheid of gewoon zin in een lekkere maaltijd van De Kers? U kunt uw bestelling ook een aantal dagen van te voren doorgeven., dan zorgen wij dat het op uw gewenste datum en tijdstip wordt thuisbezorgd of klaarstaat!
Uitgaancentrum: De Kers.
Kers fruit Wikipedia.
de zoete kers Prunus avium en. de zure kers Prunus cerasus. In België wordt de zure kers gewoon kriek genoemd. De zoete kers is genetisch diploïde. De zure kers is genetisch tetraploïde. De zoete kers wordt voornamelijk vers geconsumeerd en de zure kers wordt voor de industriële verwerking gebruikt.
kers WikiWoordenboek.
In de betekenis van vrucht voor het eerst aangetroffen in het jaar 1240 1. kers v / m. plantkunde, fruit Prunus avium Prunus cerasus vrucht van de kersenboom. Een kers aan een steeltje. Er groeien kersen in de tuin. zoete kers, zure kers.
Kinetic Energy Recovery System Wikipedia.
KERS werd in 2009 in de Formule 1 toegepast. Het nadeel van KERS is dat het gewicht van de bolide met ongeveer 35 kilogram toeneemt, waardoor de gewichtsverdeling minder aangepast kan worden. De FIA staat het gebruik van KERS van 60 kilowatt ongeveer 80 pk toe.
Home Hoveniersbedrijf Kers in de tuin.
Hoveniersbedrijf Kers staat voor vakmanschap, kwaliteit en is. gericht op de wensen van de klant. Hoveniersbedrijf Kers is gespecialiseerd in. Met ons advies op het gebied van bijvoorbeeld ontwerp, beregening, materiaalgebruik en elektra haalt u het maximale uit uw tuin.

Contacteer ons